Subsidie voor duurzame inzetbaarheid

Maakt u werk van duurzame inzetbaarheid? Dan kunt u een beroep doen op subsidie uit het Europees Sociaal Fonds. De subsidie is bestemd voor projecten die een bijdrage leveren aan fitte, gemotiveerde en goedgeschoolde werknemers, zodat ze makkelijker kunnen (blijven) werken tot aan hun pensioen.

 

Het Europees Sociaal Fonds stelt net als vorig jaar ruim 20 miljoen euro beschikbaar voor organisaties met projecten die hun medewerkers langer productief inzetbaar te houden. Denk aan

 

De helft wordt vergoed

De ESF-subsidie is een laagdrempelige regeling waarbij de helft van de kosten voor kleinschalige projecten gericht op adviestrajecten wordt gesubsidieerd, tot maximaal € 10.000,- subsidie per aanvrager. De regeling staat open voor alle organisaties die werknemers in dienst hebben en kan vanaf 19 oktober tot en met 13 november 2015 worden aangevraagd. Vorig jaar maakten ruim tweeduizend bedrijven gebruik van deze subsidie.

 

Werken aan duurzame inzetbaarheid met HumanCapitalCare

HumanCapitalCare helpt u te werken aan duurzame inzetbaarheid. Onze dienstverlening komt daarom in aanmerking voor subsidie. Een greep uit projecten die mogelijk zijn:

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van HumanCapitalCare en de mogelijkheden met betrekking tot de subsidieregeling? Neem dan contact op met uw accountmanager of met Remco Fransen, manager organisatie advies, via telefoonnummer 06-21274675 of per e-mail: r.fransen@humancapitalcare.nl.

HumanCapitalCare helpt u verder. Ook op weg naar duurzame inzetbaarheid. Meer weten over de regeling, kijk dan op de website van SWZ.