Neem een kijkje op het vernieuwde www.humancapitalcare.nl

Neem een kijkje op het vernieuwde www.humancapitalcare.nl

HumanCapitalCare heeft een nieuwe website. Een vertrouwd adres, maar nu met een compleet andere look & feel. En  natuurlijk een geheel nieuwe inhoud en techniek. Neem gerust een kijkje op www.humancapitalcare.nl

 

Onze vernieuwende marktbenadering vormt de structuur van de website. Naast oplossingen voor preventie, verzuim en interventie, bieden we nu ook advies over zorg en financiering.

 

Duurzame inzetbaarheid

De nieuwe site maakt duidelijk dat de focus ligt op gezondheidsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Bovendien spreken we zowel de werknemer als de werkgever rechtstreeks aan met informatie die specifiek op hen gericht is. Duidelijk is verder dat we expertise hebben in de verschillende branches waarin we actief zijn. Dat onderstreept onze visie op branchegericht werken.

 

Geschikt voor mobiel

Op de nieuwe site heeft inloggen op my-care en e-care een centrale en goed zichtbare plaats, zodat u snel en eenvoudig toegang hebt tot onze systemen. Naast de content en vorm is uiteraard ook de techniek helemaal van deze tijd. Naast een goede vindbaarheid is de website ook geschikt voor mobiel gebruik.