Mooie verzuimcijfers

Mooie verzuimcijfers

De verzuimcijfers van HumanCapitalCare BV over schooljaar 2013/2014 zijn bekend en laten positieve resultaten zien. Zowel in het PO als in het VO is het verzuim fors lager dan de meest actuele verzuimcijfers van de brancheorganisaties.

Naar verwachting worden de landelijke cijfers over kalenderjaar 2013 rond oktober gepubliceerd. Zodra deze bekend zijn, hoort u ze van ons.

Daling in PO
De verzuimcijfers van het primair onderwijs zijn gedaald. Het verzuim in het voortgezet onderwijs is licht gestegen, maar de meldingsfrequentie (het aantal ziekmeldingen per medewerker) is gedaald. In de onderstaande tabellen zijn de gegevens uitgezet en vergeleken met de vorige schooljaren.

Hoe staat uw school ervoor?
Via e-care kunt u de cijfers van uw eigen organisatie opvragen en deze vergelijken met de recente cijfers van uw referentiegroep. Mocht u daarna vragen hebben over het verzuim binnen uw organisatie of wilt u samen met een deskundige van HumanCapitalCare eens de mogelijkheden doornemen om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te vergroten, neem dan gerust contact op met het projectbureau van uw vestiging.