Korting op reisvaccinaties van GGD via HumanCapitalCare

HumanCapitalCare werkt samen met GGD Reisvaccinaties. De GGD houdt op locaties van HumanCapitalCare reizigersspreekuren en als u klant bent van HumanCapitalCare ontvangt u korting op het consult van de reisvaccinaties en op reisartikelen. Ook krijgen de werknemers die zijn aangesloten bij HumanCapitalCare een speciale vaccinatiepagina in hun online, persoonlijke gezondheidsdossier my-care.

 

HumanCapitalCare wil samen met de GGD zorgen dat u goed voorbereid op reis gaat en weer gezond thuiskomt. “Als organisatie ondersteunen wij medewerkers bij het duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Dat houdt onder andere in dat u gezond bent. U de gelegenheid bieden om met een vaccinatie goed voorbereid op reis te gaan, gezond terug te keren én gezond weer aan het werk gaan, is een uitstekende aanvulling op onze dienstverlening”, vertelt Wim Huijbregts, algemeen directeur van HumanCapitalCare.

Reizigersspreekuren vinden plaats op locaties van HumanCapitalCare. “Maar u kunt ook bij de GGD Reisvaccinaties terecht. Dat betekent extra mogelijkheden wat het makkelijker maakt om een afspraak te maken in de toch vaak drukke agenda’s.”

 

Korting op vaccinaties en reisartikelen

Als klant van HumanCapitalCare krijgt u korting op het consult bij de vaccinaties en op reisartikelen van de GGD. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw reisgenoten. Dubbel voordeel dus.

 

Nieuwe pagina in my-care: Mijn vaccinaties

Aan my-care, het online, persoonlijke gezondheidsdossier van bij ons aangesloten werknemers, is een nieuwe pagina toegevoegd: Mijn vaccinaties. Hier vindt u alles wat u wilt en moet weten over vaccinaties. Of het nu gaat om beroeps-, griep- of reisvaccinaties. Op termijn voegen we hier ook het persoonlijke vaccinatiepaspoort aan toe. Kortom: één plaats voor alle informatie over vaccinaties. Wel zo makkelijk.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking? Neem gerust contact met ons op.