OrganisatieScan biedt inzicht in uw gezondheidsbeleid

Een strategisch gezondheidsbeleid bepaalt meer dan ooit het succes van uw organisatie. Weet u precies waar u staat, wat goed gaat en waar actie vereist is? Inzicht is van groot belang. Dat krijgt u met de OrganisatieScan.

 

Heldere en snelle diagnose

Een OrganisatieScan maakt een gerichte diagnose van het beleid dat u nu voert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Hoe is uw beleid vormgegeven, welke instrumenten zet u in en bent u op de hoogte van alle mogelijkheden voor financiering? Maakt u optimaal gebruik van de samenwerking tussen HumanCapitalCare en uw zorgverzekering? De scan maakt in een oogopslag – en per branche – duidelijk welke aspecten succesvol zijn en wat u concreet kunt doen om uw medewerkers in alle fasen van hun loopbaan gemotiveerd, productief, gezond en betrokken te houden.

 

De OrganisatieScan zoomt in op alle aspecten van de bedrijfszorgketen:

  • preventiemanagement
  • verzuimmanagement
  • inzet van interventies
  • afstemming met de zorgverzekering
  • financiering

 

Wilt u meer weten?

De OrganisatieScan helpt op deze manier bij het vaststellen van heldere en meetbare doelen voor een professioneel gezondheidsbeleid en maakt duidelijk welke acties ingezet kunnen worden om een efficiënt en effectief gezondheidsbeleid te bereiken. Wilt u meer weten over de OrganisatieScan, neem dan contact met ons op.