Gezondheidsmanagement in alle branches

Wat heeft uw branche nodig voor goed gezondheidsmanagement?

Hoe gezond en inzetbaar zijn uw medewerkers? Weet u waar de kansen op betere en duurzame productiviteit zitten? En welke risico’s uw medewerkers lopen? Hebben zij vooral te maken met fysieke belasting of is de werkdruk eerder een probleem? Hebt u veel oudere werknemers of veel uitstroom? Onderneemt u al actie en is dit ingebed in uw beleid? Allemaal vragen waarbij we u graag en met kennis van zaken helpen.

“We maken inzichtelijk wat goed gaat en waarmee we u kunnen helpen”

HumanCapitalCare helpt organisaties in tal van branches om hun werknemers gezond en duurzaam inzetbaar te houden. Risico’s zijn vaak bedrijfs- of branchegebonden. Daarom is onze dienstverlening altijd toegespitst op de karakteristieken, wensen en problemen die uw branche kenmerken. Met een Organisatiescan of een preventief medisch onderzoek maken onze adviseurs snel inzichtelijk waar u staat, wat er al goed gaat en waar actie vereist is.

We bieden brede dienstverlening op het gebied van preventie, verzuim en interventies. Ook geven we advies over zorg en financiering. Op deze manier helpen we u grip te houden op de arbeidsrisco’s in uw organisatie en bij de inbedding van gezondheidsmanagement in uw bedrijfsbeleid. Integraal gezondheidsmanagement is immers geen luxe, maar een must om de continuïteit en productiviteit in uw organisatie te waarborgen.

 

Onze branchespecialist helpt u graag

Aarzel niet contact met ons op te nemen om met een van onze branchespecialisten te kijken waar u nu staat en welke verbetermogelijkheden er zijn.