Vitaliteitprogramma

Gezond en vitaal zijn, is één van de voorwaarden om duurzaam inzetbaar te zijn. En op de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers heeft u invloed. Met inzet van het vitaliteitprogramma.

Met het vitaliteitprogramma gaat iedere medewerker concreet aan de slag met zijn of haar vitaliteit. Resultaat? De vitaliteit en dus de inzetbaarheid van uw medewerkers verbetert. En dus die van úw organisatie. Daarnaast krijgt u inzicht in de risicogroepen in uw organisatie. Daarmee kunt u proactief en preventief aan de slag.

 

Het vitaliteitplan in een notendop
Om te verbeteren moet je weten waar je staat. We starten daarom met een nulmeting. Op basis daarvan gaat ieder individu, samen met zijn of haar vitaliteitscoach en door het volgen van diverse workshops, gericht aan de slag om de vitaliteit te verbeteren. Om uiteindelijk met een na-meting te controleren of de gestelde doestellingen zijn gehaald.

 

Gesubsidieerd werken aan vitaliteit
Uw Brancheorganisatie de Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie heeft samen met de Stichting Opleiding- en Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL)  een sectorplan opgesteld met als doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de Levensmiddelenindustrie te verhogen. Dit plan bestaat uit verschillende thema’s en middelen. Het vitaliteitprogramma is één van die middelen. Uw branchevereniging helpt u graag op weg naar duurzame inzetbaarheid en subsidieert daarom circa 50% van de kosten van het vitaliteitprogramma.

 

Meer weten over het vitaliteitprogramma?

Wilt u meer weten over het vitaliteitprogramma, de mogelijkheden voor uw organisatie en de subsidieregeling? Laat dan een bericht achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.