Contact_Header.jpg

Coaching helpt echt. Dat betekent meer.

Coaching voor leidinggevenden in crisistijd

Aan het roer in de corona crisis

Door de coronacrisis hebben uw leidinggevenden er een uitdaging bij. Want hoe houden zij hun medewerkers – op afstand – goed, gemotiveerd en gezond aan het werk, hoe spelen zij adequaat in op hun extra behoeften in deze turbulente tijd, hoe houden ze bedrijfsprocessen draaiende en kunnen ze (onnodig) verzuim voorkomen? En hoe houden zij zelf het hoofd koel? Kortom: hoe geven zij leiding op afstand én in crisistijd? Een coach helpt!

Laagdrempelige, telefonische coaching voor uw leidinggevenden

In het telefonische coachgesprek gaan leidinggevenden in gesprek over lastige situaties waar zij in deze turbulente tijd tegenaan lopen. Samen met de coach van HumanCapitalCare zoekt uw leidinggevende naar passende oplossingen. Hij of zij gaat vervolgens zelf aan de slag met de inzichten en acties. In het tweede gesprek wordt dit besproken en verder aangescherpt.

Onze coaches helpen bij vragen zoals:

  • Onzekerheid en angst om het coronavirus voor gezondheid van medewerkers of voortbestaan organisatieonderdeel.
  • Stresssignalering en het bespreekbaar maken van zorgen en uitdagingen van medewerkers.
  • Omgaan met (werk)druk.
  • Omgaan met thuiswerken en de nieuwe risico’s.
  • Verminderde bezetting.
  • In verbinding blijven met alle medewerkers.
  • Aandacht voor het team als geheel.

 Alvast wat handvatten en adviezen? Kijk de webcast

Om uw leidinggevenden voorafgaand aan het coachgesprek al handvatten en informatie te bieden is er een webcast gemaakt over leidinggeven op afstand en leidinggevenden tijdens deze coronacrisis.

Interesse?

Neem contact op met uw vertrouwde contactpersoon of uw adviseur en bespreek de behoefte en mogelijkheden die bij uw organisatie passen.